06-54604979 info@tuinaanleg.com

Snel een offerte complete tuinaanleg?

Tuinontwerp laten maken

Bij het inschakelen van een hovenier voor uw tuinaanleg komt veel kijken. Daarom komen wij het liefst, vrijblijvend, bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Een voorwaarde voor een geslaagde tuinaanleg of renovatie is het uitvoeren van de werkzaamheden aan de hand van de offerte. Voordat we bij u in de tuin aan het werk gaan heeft u een helder beeld van de werkzaamheden en bijhorende kosten die de aanleg van uw tuin met zich mee brengt. U ziet per onderdeel welke investering u doet.

Het ontwerp van uw tuin kan door ons of door een tuinarchitect verzorgd zijn. Een efficiënt plan van aanpak is de basis voor een succesvolle tuinaanleg. Uw tuin wordt op maat ontworpen en op vakkundige wijze aangelegd.

Daar zorgen de hoveniers van Tuinaanleg.com graag voor!

Zoveel méér dan hovenier

Of het in de aanleg gaat om bestrating, grondwerk, beregening, beplantingsplan, verlichting, vijvers, schuttingen, tuinmeubilair, bloembakken, pergola`s, kunstgras, gras vervangen, speeltoestellen, metselwerk, tuinhuizen of een overkapping. U kunt voor al deze werkzaamheden een beroep doen op de vakbekwame hoveniers van Tuinaanleg.com.

Tuinontwerp laten maken


Het is verstandig om vooraf vast stellen welke zaken in en om de tuin belangrijk zijn. U kunt hierbij denken aan: waar wil ik straks graag zonnen of eten, waar en waarmee kunnen de kinderen gaan spelen. Is mijn privacy gewaarborgd of hoe en waarmee ga ik dit oplossen. Ook belangrijk om rekening mee te houden is waar ga ik bepaalde zaken opruimen. De tuinmeubels, kussens, tuingereedschap, de bbq en kliko’s. Zo zijn er veel zaken waar wij u als hoveniersbedrijf bij kunnen adviseren.

Naast het in kaart brengen van de tuinwensen is het goed om van te voren een budget vast te stellen voor de aanschaf van de diverse materialen zoals bestrating, beplanting, schuttingen, vijver, tuinverlichting, beregening, plantenbakken, hout voor veranda, tuinschuur of pergola enzovoort.

Woont u in Bussum, Naarden, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Hilversum, Weesp, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Soest, Baarn, Lage Vuursche, Zeist, Maarsen, Loosdrecht, Breukelen, Loenen, Nigtevecht, Almere, Amsterdam, Utrecht of Amersfoort dan komen we graag bij u langs om uw tuinwensen te vervullen.

Netjes volgens afspraak, flexibel wanneer nodig

Wilt u informatie over een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Kijk voor meer informatie op deze website of vul het contactformulier in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u snel terug.
Wij komen graag bij u langs om u wensen te bespreken!

Offerte?

Vraag vrijblijvend advies of een offerte.
Wij werken graag voor u in regio 't Gooi: Gooise Meren, Bussum, Naarden, Weesp, Laren, Blaricum, Eemnes, Muiden, Muiderberg, Loenen, Nigtevegt, Hilversum, Wijdemeren, s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Lage Vuursche, Baarn en Soest.

CONTACT

Min A.S.Talmalaan 22 Bussum

tel: 06-54604979

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
©2021 Tuinaanleg.com - Robert Jan Braam Hoveniers Bussum - uw tuinaannemer in regio 't Gooi

Privacybeleid

× App