06-54604979 info@tuinaanleg.com

Veranda’s, overkappingen en tuinhuizen

Tuinaanleg.com heeft als hoveniersbedrijf de laatste jaren steeds vaker de vraag gekregen naar veranda’s, overkappingen en tuinhuizen op maat.

Een veranda, overkapping of tuinhuis kunnen wij geheel naar uw wens bouwen in zowel hout als aluminium. De ideeën, mogelijkheden en aanverwante artikelen zoals buitenkeukens, tuinhaarden en meubels zijn zeer uitgebreid en kunnen wij als maatwerk voor u maken. Ook op het gebied van terrasverwarming, vloeren, licht-doorlatende daken in zowel glas als aluminium en schuifbare glaswanden kunnen wij u prima van dienst zijn.

Elke veranda, overkapping of tuinhuis is uniek en wordt in de met u besproken afmetingen, type dak en verdere details opgebouwd.  Voorzieningen als water, elektra of zelfs isolatie kunnen door ons vakkundig geïnstalleerd worden. Zo kunnen wij uw tuinhuis ook inrichten als hobbyruimte, tuinkantoor of gastenverblijf.

Heeft u al een veranda, overkapping of tuinhuis en heeft deze onderhoud of een aanpassing nodig dan kunnen wij dat uiteraard ook verzorgen. Ons team staat graag voor u klaar en geven u graag advies.

Een vakkundig gebouwde veranda, overkapping of schuur geeft u het gehele jaar comfort en de mogelijkheid om ook als het weer wat kouder of natter is toch van uw tuin te kunnen genieten of gewoon extra ruimte te bieden voor uw woonwensen.

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en advies te geven over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u als hoveniersbedrijf ook van dienst zijn op het gebied van bestrating, beplanting, schuttingen, vijvers, tuinverlichting, beregening, plantenbakken, pergola’s enzovoort.

Woont u in Bussum, Naarden, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Hilversum, Weesp, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Soest, Baarn, Lage Vuursche, Zeist, Maarsen, Loosdrecht, Breukelen, Loenen, Nigtevecht, Almere, Amsterdam, Utrecht of Amersfoort dan komen we graag bij u langs om uw tuinwensen te vervullen.

Bekijk ook onze voorbeelden.

× App