06-54604979 info@tuinaanleg.com

Snel een offerte complete tuinaanleg?

Checklist tuinontwerp

Aan de hand van deze checklist tuinontwerp kunt u uw wensen en ideeën inventariseren en concreet maken. Uiteraard ligt na het invullen van deze lijst nog helemaal niks vast maar het geeft u en mij enige houvast in het uitwerken van een plan of plannen voor uw tuin.

Wellicht kunt u hier alvast naar kijken en vast een en ander invullen of over nadenken.Bij ons eerste gesprek zullen we de lijst ook samen doornemen. Onze checklist tuinontwerp lijst is zeer uitgebreid en kunt u tussentijds opslaan om later af te maken. Onderaan de pagina kunt u deze optie aanklikken.

Tip! Laat ook andere gezinsleden een lijstje maken.

  • Hoeveel terrassen wilt u? Hoe groot moeten de terrassen zijn? Waar moeten de terrassen in de tuin komen? Wilt u een schaduwterras en een zonneterras? Moeten alle terrassen met paden te bereiken te zijn?
  • Te denken valt aan verhoogde of verlaagde terrassen (zitkuil), verhoogde plantvakken of een verhoogde vijver met zitrand.
  • Bij water wordt natuurlijk in eerste instantie gedacht aan een vijver. Maar je kunt ook denken aan een bronsteen of een beekloop.
  • Planten / kleuren / materialen
  • Toelichting:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Netjes volgens afspraak, flexibel wanneer nodig

Wilt u informatie over een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Kijk voor meer informatie op deze website of vul het contactformulier in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u snel terug.
Wij komen graag bij u langs om u wensen te bespreken!

Offerte?

Vraag vrijblijvend advies of een offerte.
Wij werken graag voor u in regio 't Gooi: Gooise Meren, Bussum, Naarden, Weesp, Laren, Blaricum, Eemnes, Muiden, Muiderberg, Loenen, Nigtevegt, Hilversum, Wijdemeren, s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Lage Vuursche, Baarn en Soest.

CONTACT

Min A.S.Talmalaan 22 Bussum

tel: 06-54604979

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
©2021 Tuinaanleg.com - Robert Jan Braam Hoveniers Bussum - uw tuinaannemer in regio 't Gooi

Privacybeleid

× App