06-54604979 info@tuinaanleg.com

Tuinontwerp

Een mooie en goede tuin begint met een doordacht tuinontwerp. Ook uw huis, keuken en badkamer zijn eerst zorgvuldig uitgedacht om zoveel mogelijk van uw wensen uit te laten komen.

Tuinaanleg.com uit Bussum is actief in het Gooi en wil u graag adviseren om ook uw nieuwe of bestaande tuin uit te denken en uit te tekenen.  Door onze jarenlange ervaring als hovenier kunnen wij u van dienst zijn van ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van uw tuin. Voor zowel een kleine als grote tuin, particulier of bedrijfstuin, wij gaan graag de uitdaging aan om voor u een passend tuinontwerp te maken.

 

Geheel vrijblijvend komen wij graag bij u langs om uw wensen, ideeën en vragen met u te bespreken en in kaart te brengen. Om u zo goed mogelijk te adviseren zullen wij met u aan de hand van een checklist tuinontwerp alle mogelijkheden bespreken. Ook zullen we goed kijken naar de woonsituatie, de omgeving en de ligging van de tuin. Nadat wij alles met u besproken hebben gaan wij de tuin inmeten en alle besproken tuinwensen omzetten in een eerste tuinschets. Dit eerste tuinontwerp welke wij op schaal maken bespreken wij samen met u bij een tweede afspraak.  Dit ontwerp geeft helderheid in de eerder besproken tuinwensen en geeft de verhoudingen en verschillende elementen in uw tuin goed weer. In dit gesprek kunnen de plannen verder uitgewerkt worden en  kunnen indien nodig nog aanpassingen doorgevoerd worden. Tevens zullen we ook de kosten verder met u bespreken. Hierna kunnen we overgaan tot een uitgewerkt tuinontwerp met eventueel bijbehorend beplantingsplan en/of leidingen-plan en duidelijke offerte.

Deze aanpak geeft u garantie op een mooie en kwalitatief hoogstaande tuin waarin u gegarandeerd heel veel jaren plezier gaat beleven. Nadat uw tuin door onze hoveniers vakkundig is aangelegd blijven wij graag betrokken bij uw tuin. Zo komen wij naar verloop van tijd langs om te kijken of alle beplanting aanslaat en groeit zoals gepland. Ook kunnen wij u geheel of gedeeltelijk assisteren bij het onderhoud van uw tuin.

De hoveniers van tuinaanleg.com staan graag voor u klaar! Met veel trots laten wij u graag reeds eerder ontworpen tuinen zien die wij gemaakt hebben in Bussum, Naarden, Hilversum, Huizen,  Blaricum, Laren, Weesp, Soest en Baarn

× App