06-54604979 info@tuinaanleg.com

Neem gerust even contact op:

Het is al weer ruim 18 jaar geleden dat ik, Robert Jan Braam, mijzelf vestigde als zelfstandig hovenier.

Na eerst de opleiding middelbare tuinbouwschool gevolgd te hebben en ervaring te hebben opgedaan bij diverse hoveniersbedrijven in het Gooi ben ik in 1997 begonnen als zelfstandig hovenier in Bussum.

In de loop der jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen en alles wat daarbij komt kijken zoals: sierbestrating, erfafscheidingen, beplanting, vijvers en waterpartijen, elektra en tuinverlichting, beregening, drainage, infiltratie en waterafvoer, tuinhuizen, veranda’s en zwembaden. Mijn klanten ervaren het als prettig om één aanspreekpunt te hebben voor alles wat er in de tuin moet gebeuren.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klik hier om ons een bericht te sturen via WhatsApp

Netjes volgens afspraak, flexibel wanneer nodig

Wilt u informatie over een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Kijk voor meer informatie op deze website of vul het contactformulier in en wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Of vul uw telefoonnummer in, dan bellen wij u snel terug.
Wij komen graag bij u langs om u wensen te bespreken!

Offerte?

Vraag vrijblijvend advies of een offerte.
Wij werken graag voor u in regio 't Gooi: Gooise Meren, Bussum, Naarden, Weesp, Laren, Blaricum, Eemnes, Muiden, Muiderberg, Loenen, Nigtevegt, Hilversum, Wijdemeren, s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Lage Vuursche, Baarn en Soest.

CONTACT

Min A.S.Talmalaan 22 Bussum

tel: 06-54604979

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
©2021 Tuinaanleg.com - Robert Jan Braam Hoveniers Bussum - uw tuinaannemer in regio 't Gooi

Privacybeleid

× App