06-54604979 info@tuinaanleg.com

Tuinonderhoud

Een tuin is voortdurend in beweging en onderhevig aan veranderingen, daarom is regelmatig tuinonderhoud een must.  Ieder jaargetijde brengt een eigen sfeer. En ieder seizoen vraagt de tuin om specifiek tuinonderhoud.

De hoveniers van tuinaanleg.com kunnen eenmalig of periodiek uw tuin van onderhoud voorzien. Het tuinonderhoud kan in verschillende vormen; op afroep, eenmalig, een voorjaarsbeurt, een winterbeurt, op wekelijkse of maandelijkse basis. Voor het maaien van het gazon, hagen knippen, het snoeien van bomen en struiken of onkruid verwijderen. Ook kunnen wij een onderhoudscontract voor u maken. Het behoud en de ontwikkeling van uw tuin is op deze manier gewaarborgd en u weet van te voren waar u aan toe bent en wanneer onze hoveniers langs komen.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Naast regulier tuinonderhoud kunt u de hoveniers van tuinaanleg.com ook benaderen voor een meer fase plan om uw tuin en tuinonderhoud weer op orde te krijgen. Ook kunnen wij u tuin zo renoveren dat het goede van de tuin behouden blijft en andere delen van de tuin vernieuwd en opnieuw aangelegd worden. Van een tuinrenovatie kan sprake zijn als het onderhoud voor langere tijd heeft stilgestaan maar ook als de functies van uw tuin niet meer passen bij uw huidige gezinssamenstelling of wensen. Kijk ook op onze pagina tuinaanleg.

Woont u in Bussum, Naarden, Hilversum, Muiden, Muiderberg, Hilversum, Weesp, ‘s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Soest, Baarn, Lage Vuursche, Zeist, Maarsen, Loosdrecht, Breukelen, Loenen, Nigtevecht, Almere, Amsterdam, Utrecht of Amersfoort dan komen we graag bij u langs om uw tuinwensen te vervullen.

Vraag vrijblijvend advies of een offerte

× App