06-54604979 info@tuinaanleg.com

TUINAANLEG REFERENTIES

Erg blij met deze fantastisch schuur. Het is inmiddels een fijne ontmoetingsplek in de Olmentuin in Bussum.

Deze zomer onze tuin laten doen door Robert Jan en zijn team. Werkzaamheden zijn netjes en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. De pergola constructie van kastanjehout op de hard houten vlonder springt er echt uit. Uiterst tevreden!

Robert Jan en zijn team hebben een mooie tuin voor ons gemaakt.

De medewerkers waren netjes en stelden zich erg flexibel op. De tuin is volgens afspraak en netjes afgeleverd. We zijn er erg blij mee!

Robert Jan benaderd voor aanleg van een nieuwe strakke voortuin voor onze organisatie AKF/AGF Industrie BV in Naarden. Na persoonlijk contact direct de offerte ontvangen. Na ons akkoord op de offerte volgde een vlotte start van het project. De afhandeling ook dik in orde. Dank voor je vakwerk!

Katinka K.

AKF/AGF Industrie BV

Voortreffelijk werk geleverd door Robert Jan en zijn team. Ze hebben een mooi terras aangelegd onder de onderkoeling. Hij is van harte aan bevolen.

Jan Zijlstra

Ik heb de diensten van dit bedrijf als zeer goed ervaren, de mannen waren vakbekwaam en wisten mijn wensen goed te vertalen naar de praktijk. Ik zal ze zeker aanbevelen bij anderen!

Robert Jan is grondig in zijn aanpak, heeft een prachtig plan voor onze tuin gemaakt. Superieure constructies, goed advies voor de materialen en beplanting. Wij zijn echt blij met onze nieuwe tuin! Misschien ietsje duurder dan een collega, maar alles in één keer goed en werkelijk niets op aan te merken! Waar kom je dat nog tegen?

Wat geweldig hebben de mannen van Tuinaanleg.com hun werk in onze voor- en achtertuin gedaan.

Advies over inrichting was perfect, praktische uitvoering fantastisch. Gedegen voorbereiding, goede onderlaag, strakke tegelvloer, goede en effectieve afvoer, tuinverlichting prachtig, schuttingen verzorgd geplaatst in en in goede harmonie met de buren. En goed advies over de beplanting en het onderhoud. Ze hebben de tuin van sloop tot aanleg in de puntjes gedaan.

Aardige jongens ook, netjes gewerkt, troep goed opgeruimd. We zijn elke dag blij als we de tuin inkijken!

De tuinaanleg is netjes uitgevoerd en ziet er keurig uit.
aardige mensen zijn het.

Het aanleggen van bestrating, plaatsen van schuttingen, aanleg tuinverlichting en algemeen tuinonderhoud.

Project Bussum, het ontwerp dat wij samen met de klant hebben gemaakt bestond uit de volgende onderdelen: – het maken van een langwerpige houten plantenbak van ongeveer 8 meter – plaatsen van 2 pergola’s – plaatsen tuinpoort/hek – bestraten met klinkers en tegels en deze invoegen met polymeerzand.

De heren van tuinaanleg hebben een hele mooie tuin en auto-oprit voor ons aangelegd. Ook hebben ze heel goed meegedacht aan hoe het vorm te geven.
Deze mannen kun je zeker inhuren om een mooie tuin aan te leggen.

Vanaf de eerste afspraak hebben wij het gevoel gehad dat Robert Jan Braam onze wensen het beste aanvoelde en kon omzetten in een zeer geslaagde tuin ontwerp. De bloembak is geheel op maat gemaakt met duurzaam hout hard hout. Het hekje is ook op maat gemaakt om alles in de dezelfde style te houden. Daarnaast is de pergola aan beide zijde van de tuin geplaatst om een geheel te vormen en volume in de hoogte te creëren. Daar hadden we zelf nog niet aan gedacht en pakte zeer goed uit.

Op basis van onze wensen en eisen aan een tuin, heeft Robert Jan een voorstel gedaan welke soort tegels te kiezen en welke vooral niet en waarom. Onze wens was gebruik te maken van klinkers in combinatie met tegels. Gezien we bang waren voor veel onkruid tussen de klinkers heeft hij het gebruik van polymeerzand voorgesteld. Ideaal, want tot op heden nog geen groen gezien tussen de tegels!

Robert Jan Braam staat voor kwaliteit met als einddoel dat je, bij wijze van, over 30 jaar nog plezier hebt van je tuin. Bij Robert Jan Braam en zijn team, ben je in goede handen en levert wat hij beloofd. Hij luistert goed naar je wensen en vertaald deze naar een tuin ontwerp op maat!

Robert Jan is grondig in zijn aanpak, heeft een prachtig plan voor onze tuin gemaakt. Superieure constructies, goed advies voor de materialen en beplanting. Wij zijn echt blij met onze nieuwe tuin! Misschien ietsje duurder dan een collega, maar alles in één keer goed en werkelijk niets op aan te merken! Waar kom je dat nog tegen?

De mannen van tuinaanleg zijn afgelopen maand bij ons geweest om de tuin gedeeltelijk te renoveren en op te knappen. Mede door het meedenken ziet onze tuin er weer helemaal in orde uit, bedankt!

Snel gewerkt, netjes volgens de afspraak, alles opgeruimd en aardige mensen. Ik ben erg tevreden over het resultaat.